Română

Winterclash Worldwide
Pentru toata lumea , pentru toti !

Pentru prima data in istoria evenimentului nostru , absolut fiecare persoana din oricare colt al lumii va putea participa la Winterclash 2021!

Indiferent de experienta si indiferent unde te vei afla , vei putea face parte din comunitatea noastra in timp real iar acesta este unicul cel mai mare obiectiv al nostru in acest an!
Cultura noastra este foarte variata si este compusa din oameni si rideri cu stiluri diferite care au lucruri unice de aratat in fiecare an.Impreuna vom putem arata intregii lumi aceste momente speciale!

Cum va functiona sistemul in acest an?

Cu ticket-ul cumparat de pe website vei avea acces in noua noastra aplicatie Winterclash Worldwide , unde vei putea urmari in timp real tot ce se intampla , tot feed-ul concursului , vei avea access la peste 150 de challenge-uri de rezolvat unde iti poti uploada in timp real deciziile si unde poti urmari de asemenea notificarile tuturor.
La concurs vei putea participa indiferent de nivelul de skill sau varsta rezolvand challenge-urile din interiorul aplicatiei.Fiecare challenge ofera un task de completat a carei rezolvare o vei uploada sub forma de video/photo/text.

Challenge-urile se pot rezolva oriunde ai fi situat , acasa , pe canapea , in oras , la spot-ul tau street preferat sau in skatepark-ul de langa casa.Nu conteaza cat de bine te dai sau daca nu ai un skatepark in apropiere ; Suntem foarte determinati sa iti oferim o super experienta unica indiferent unde te vei afla sau ce restrictii Co-vid pot aparea in luna Februarie in orasul tau.
O parte din challenge-uri for fi jurizate de echipa Winterclash , o parte de bladeri pro si rideri de legenda iar o parte de brand-uri si outlet-uri de media.
Fiecare challenge pe care il uploadezi va intra instant in feed la nivel global.

Ce tipuri de challenge-uri vor exista?

Vor fi peste 150 de challenge-uri diferite.Unele vor fi mai grele de rezolvat iar altele mai usoare.
Pentru a acoperi un volum cat mai mare de challenge-uri si pentru a avea o sansa cat mai mare de castig va recomandam sa incepeti rezolvarea challenge-urilor inca din prima zi a concursului , ziua de Joi!

Va oferim cateva exemple de task-uri care pot aparea in concurs:
– Trimite o poza cu camera ta decorata ca la un concurs Winterclash!- Scrie o poezie despre blader-ul tau preferat.
– Filmeaza un line din 3 trick-uri in fata casei tale.
– Baga un fishbrain stall direct pe masa din sufragerie si trimite-ne o poza.
– Numele a trei noi rideri tineri din tara ta!
– Trimite o poza cu arhiva/colectia ta de reviste de role.
– Spune-ne numele rider-ului de pe coperta primei reviste Be-Mag!
– Trimite-ne o poza cu spot-ul tau preferat din oras!
– Trimite-ne o poza cu tine bagand un heel roll cat mai lung posibil!


Alte surprize!

In aplicatie veti avea posibilitatea sa va organizati crew-uri cu prietenii vostri (fiecare membru va avea nevoie de un ticket Winterclash valid).Impreuna veti putea uploada challenge-uri rezolvate si veti primii multiple puncte.
Ranking-ul se actualizeaza live in feed-ul aplicatiei unde puteti compara rezultatele obtinute cu rezultatele altor crew-uri din toata lumea!
Curand vom anunta liste cu premii surpriza pentru cele mai populare crew-uri din concurs!


Cand va fi disponibila aplicatia?
Aplicatia va fi disponibila in AppStore si in Google Play la inceputul lunii Ianuarie 2021.
In acest interval de timp va vom oferi screenshot-uri din interiorul aplicatiei pentru a va putea face o idee despre cum vor decurge activitatile.

Tickets

Pentru cei care nu isi pot permite achizitionarea unui ticket Winterclash , va rugam sa ne scrieti un email la tickets@winterclash.com si va vom contacta personal.

 

Vă mulțumesc că ați ajutat la traducere: Aron (Bladelife.TV)